Find din nye faste tandlæge i Gladsaxe

11 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Har du ikke været til tandlæge i årevis? Så er det på tide at få booket en indledende konsultation hos din lokale tandlæge.

Hvad er formålet med to årlige tandlægebesøg?

Hvis du ønsker at bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt hele livet igennem er det selvfølgelig vigtigt at du passer din daglige tandbørstning.

Der ud over bør du lade din tandlæge tjekke dine tænder og dit tandkød mindst én gang om året – og faktisk helst to gange. På den måde øger du dine chancer for at undgå huller i tænderne, tandbylder, rodbetændelse, parodontose og mange andre smertefulde lidelser som er dyre at udbedre og i værste fald kan koste dig op til flere tænder.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Gladsaxe?

Hvis du er bosat i Gladsaxe, Søborg, Herlev eller nærmeste omegn hedder din lokale tandlægeklinik TandlægeTeamet. TandlægeTeamet har til huse på Søborg Hovedgade centralt i Søborg, tæt på offentlig transport og med gode parkerings muligheder i nærheden af klinikken.

image

Når du for første gang ankommer i den på en og samme tid hyggelige og moderne klinik vil du blive budt velkommen af de dygtige personaler som står klar til at give dig den bedst mulige tandbehandling.

Du vil få udført en grundig og tilbundsgående undersøgelse, eventuelt suppleret af røntgen billeder eller en ultralyd undersøgelse. Dette giver din nye tandlæge mulighed for at danne sig et billede af dine tænders og dit tandkøds tilstand og beskaffenhed.

Hvis du følger din indledende konsultation op med et eller to årlige besøg i tandlægeklinikken vil din tandlæge kunne følge udviklingen og på den måde kunne konstatere om der skulle være en tand lidelse i anmarch – for eksempel parodontose. Og så vil tandlægen hurtigt sætte en forebyggende behandlings plan i værk.

Du kan booke tid online via TandlægeTeamets hjemmeside – læs mere på https://www.xn--tandlgeteam-e9a.dk/.

Flere Nyheder