Find en god og vederhæftig tandlæge i Aarhus

16 august 2022 admin

editorial

En tandklinik tilbyder en række forskellige tjenester, der kan hjælpe dig med at bevare sunde tænder og tandkød. Regelmæssig tandrensning er en af de vigtigste måder at holde dine tænder sunde på.

Tandlægen renser dine tænder og dit tandkød og fjerner plak og tandsten, der har ophobet sig. Han kan også polere dine tænder for at fjerne eventuelle pletter. Hvis du har huller, vil tandlægen fylde dem med et tandfarvet plast materiale.

Hvis du har tandkødssygdomme, kan tandlægen foretage en dybderensning for at fjerne ophobning af plak under tandkødsranden. Tandlægen kan også ordinere antibiotika eller anden medicin til behandling af tandkødssygdommen.

Har du problemer med dit kæbeled, kan tandlægen henvise dig til en specialist med henblik på behandling. En tandklinik tilbyder også røntgenbilleder og andre diagnostiske tjenester for at hjælpe med at identificere eventuelle problemer med dine tænder eller dit tandkød. Hvis det er nødvendigt, kan tandlægen tilbyde behandling som f.eks. fyldninger, kroner eller implantater.

tandlæge aarhus

Hvad er en kunstig tandkrone?

En kunstig tandkrone er en tandformet “hætte”, der placeres over en tand for at genoprette dens form og størrelse, styrke eller udseende. Når kronerne er cementeret på plads, omslutter de fuldt ud hele den synlige del af tanden, der ligger ved og over tandkødsranden.

En kunstig tandkrone kan være nødvendig, når:

En tand er blevet knækket

En tand er blevet slidt ned af brug

Et stort hulrum truer tandens fortsatte sundhed

En tand har gennemgået rodbehandling

For at støtte en tandbro

Til at dække misdannede eller stærkt misfarvede tænder

For at forbedre dit smil kosmetisk ved at ændre farven eller formen på dine tænder

En kunstig tandkrone kan også anbringes oven på et implantat for at give en naturligt udseende tanderstatning. Hvis du mener, at du måske har brug for en kunstig tandkrone, skal du tale med din tandlæge om den bedste behandlingsmulighed for dig. Han eller hun vil kunne rådgive dig om, hvorvidt en krone er det rigtige valg, og i så fald hvilken type krone der passer bedst til dine behov. Læs mere på https://clemenstand.dk/.

Flere Nyheder