Find virksomhedens nye D365 lønkonsulent online

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Har du brug for hjælp til at sikre virksomhedens interne IT processer når det handler om kunde håndtering, tidsregistrering, lønkørsel og HRM? Så kan du med stor fordel alliere dig med en dygtig og erfaren IT konsulent med speciale inden for de systemer som håndterer oven for nævnte områder.

En specialiseret IT konsulent vil kunne hjælpe dig med at finde det rette system som indeholder de funktioner og muligheder for integration som passer bedst til netop din virksomhed. Og du vil efterfølgende kunne få den bedste support.

Hvem er Deber ApS?

Deber ApS er en enkelmands virksomhed, ejet og drejet af IT konsulent Torben Deber. Torben Deber har igennem mere end tyve år arbejdet som all round konsulent og udvikler på blandt andet Concorde XAL, Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

Den dag i dag er Torben Deber specialist inden fo alle danske løn og tidsregistrerings systemer, hvilket han i kombination med sin store know how omkring øvrige moduler i AX og D365 (for eksempel Finans, HRM, Projekt, Produktion og Roller) samt sikkerhed og administration udnytter til i sit virke som konsulent at sikre virksomheder og organisationer den mest hensigtsmæssige opsætning.

Hvorfor skal jeg vælge Deber ApS som lønkonsulent?

Når du vælger Torben Deber fra Deber ApS som din AX eller D365 lønkonsulent er du sikret en professionel service som tager udgangspunkt i dine præferencer og din virksomheds behov.

Torben Deber kan tilbyde professionel hjælp til såvel analyse af virksomhedens unikke setup over design og udvikling af en løsning til udrulning og implementering samt efterfølgende brugertræning og vedligeholdelse af systemet. Torben Deber fungerer primært som konsulent, men kan også påtage sig roller så som projektleder, kundeansvarlig, faglig eller teknisk ansvarlig, eller program udvikler.

Du kan læse mere om Torben Deber og Deber ApS på hjemmesiden Deber.dk

Flere Nyheder