Genbrug eller køb nyt?

26 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Genbrug er en god ting. Det er med til at redde miljøet, du sparer penge, og du kan ofte finde nogle ret fede ting til billige penge i forskellige genbrugsbutikker! Men hvad med at købe nyt? At købe nyt har selvfølgelig også sine fordele f.eks. at du kan vælge lige præcis den farve, størrelse og stil, der passer dig bedst og så er det bare altid lækkert med nye ting. Så hvad skal du vælge? Det er helt op til dig. Læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Kan det gamle badekar reddes eller er det tid til nyt?

Det kan af flere årsager være en svær beslutning at træffe, hvorvidt det gamle badekar skal lade livet eller forsøge at reddes. Det kommer selvfølgelig an på mange ting, men hvis det er blevet slidt af kalkpletter og sæberester og har huller i emaljen, så kan det virke som en nem beslutning at vurdere, at det selvfølgelig skal smides ud. Men, har du hørt om, at man kan male et badekar? Hvis ikke, så bør du høre efter! Du kan nemlig få sprøjtemalet dit badekar med polyurethan, der giver en ny og slidstærk emalje og efterlader et skinnende resultat. Det gamle badekar bliver nærmest som nyt og det er en billigere løsning end at købe et nyt. Hvis du vil vide mere, kan du søge på ‘badekar emalje’ og læse mere.

Skal vinduerne skiftes eller kan du fikse dem?

Det er også en stor beslutning om du skal skifte dine vinduerne eller forsøge at fikse dem. Det er en dyr post at udskifte vinduer og det kan derfor være en fordel at forsøge at reparere dem. Det afhænger selvfølgelig af standen og hvis glasset er ridset og/eller punkteret og træværket er helt færdigt, så bør du overveje at skifte dem. Når du køber nye, kan du vælge lige præcis den slags vinduer, som du bedst kan lide. Hvis du alligevel er så heldig, at du kan fikse de gamle, så kan du måske slippe med en omgang maling. Undersøg dine muligheder og træf en beslutning derefter.

Flere Nyheder