Gulvslibningspriser i andre valutaer

By:

Du har måske læst nogle artikler om, at man kan have problemer med betaling for en gulvafslibning af den ene eller anden årsag.

Eller også er man nødt til at finde ud af, hvordan betalingen kan foregå bedst muligt, hvis man ikke havde aftalt forud, hvordan dette skulle foregå, fordi den ene part forventede, at det var ligetil, mens den anden havde en idé om, hvordan dette skulle være.

Det kan være, at kunden ville betale elektronisk på en moderne måde, mens gulvafslibningsfirmaet ikke havde tilknyttet den mulighed (endnu), og så kan det gå lidt tid med at betale for det.

Dette vil man jo helst gerne undgå, så man ikke ender ude i noget, hvor man skal have det på tale med rykkere etc.

Men det kan da også ske, at man hører om en kunde, der gerne vil betale med en anden valuta end den, som man regner med, hvilket ofte er danske kroner.

Man betale med andet end danske kroner

Det kan jo ganske enkelt være i kraft af, at man har en kunde, der lige er flyttet til landet og således kun ligger inde med valuta fra sit eget land, og man endnu ikke har fået vekslet noget over.

Så kan man jo som gulvafsliber sige, at man bare kan betale online, så det bliver overført til den gængse valuta, men kunden har måske ikke en bankkonto.

Men man kommer jo gerne kunden i møde og hjælper denne på vej – plus at man jo trods alt gerne vil have den betaling i husk.

Skulle man så ende med noget valuta i hånden, der ikke er det, man har i kasseapparatet, så må man jo tage ned og få det vekslet om, så det hele kommer til at stemme i sidste ende.

Den slags er banker gode til at hjælpe med.