Hvor skal dit fadølsanlæg stå?

26 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi mener skam ikke, hvor det skal stå, når der ikke er plads til det mere derhjemme, eller hvor du bliver nødt til at opmagasinere det, når du er mellem flytninger:

Vi taler om, hvor det skal have placering, når det skal bruges.

Selvfølgelig er der måske nogle gange, hvor man lige må pakke det væk, når det ikke skal bruges, da det ellers fylder, fordi det indtager en central plads i det daglige, hvor det ikke hører hjemme, men ellers skal man gøre sig overvejelserne over, hvor man har tænkt sig at lade fadølsanlægget stå, når det er i brug.

Måske har man bygget sig en mere eller mindre permanent bar i et lokale, hvor man så har dette fadølsanlæg koblet til, så det ikke er helt så nemt at afmontere igen, da det så hører til i denne bar.

Ellers må man anskaffe sig et fadølsanlæg mere.

Permanent eller løs placering til anlægget til fadøl?

Sådan et fadølsanlæg kan også være mere løst i det, så man tager det frem til havefester, gadefester, fester i hjemmet eller meget andet, hvor man gerne vil skænke gode fadøl til hjemmets beboere og gæster.

Så er anlægget skam ikke på hjul, så det er løst i den forstand, men man tager det frem, stiller op og pakker ned igen, når man ikke skal bruge det aktivt, men det står skam stødt fast, når man så ikke bruger det.

Det kan også tænkes, at man faktisk har en vanlig plads til fadølsanlægget, hvor man skænker fadøl fra, men når det så mere egner sig at stille et andet sted, så gør man dette.

Man opfatter oftest fadølsanlæg som noget, der er meget monstrøst og stort i omfang, men det er oftest mere industrityperne, end der er tale om dem, som man bruger i det private, hvor det er lettere at flytte rundt på dem.

Flere Nyheder