Maler maleren selv eller får andre til det?

27 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Maler maleren selv eller får andre til det?

Overskriften her er faktisk en forsimpling er et begreb, som mange private kunder måske ikke er klar over, men som sagtens kan forekomme; og flere firmaer skilter faktisk med det, men de gør det bare ikke så tydeligt, selvom det ofte er til at læse på deres hjemmeside:

Når du hyrer et specifikt malerfirma til at komme ud at male hos dig, så er det ikke sikkert, at der kommer en maler, en lærling, flere malersvende, eller hvad der nu skal bruges, ud til dig for at klare opgaven fra det givne firma.

Det handler ikke om, at de ikke gider gøre arbejdet; faktisk handler det mere om, at de har så meget arbejde at lave, og de gerne stadig vil tjene flere penge, så de indgår et samarbejde med et andet malerfirma eller flere.

Det bliver så en slags underleverandør eller samarbejdspartner, hvor man så deler kunderne imellem hinanden, når det passer ind i skemaet, og så tager man provision af denne hjælp.

Som sagt er det ikke altid lige til at se, om det er en maler, fra det givne firma man bestilte arbejde fra, som kommer ud til en.

For det er jo ikke sikkert, at malerfirmaet i deres annonce eller på hjemmesiden har ansigter på dem, der arbejder hos dem, og måske tænker man bare, at det er nogle nye medarbejdere, der er kommet ud til en, når de ankommer, hvis man ikke lige kan genkende dem fra hjemmeside.

Måske undrer man sig så først, når man kigger efter malerbilen er og ser et andet logo på den, end hvad man ellers troede, man havde bestilt fra.

Man kan sige, at man som forbruger selv skal tjekke efter den slags, men det er klart, at hoved-malerfirmaet stadigvæk bærer ansvaret for, at underleverandøren udfører arbejdet godt nok, så du er som kunde skam godt nok dækket ind her.

Flere Nyheder