Markér, hvor meget du har tilbage af rengøringsmidlerne

27 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det vil være virkelig træls, hvis man er midt i en rengøring, er ved at være færdig, eller man sådan set lige er begyndt på rengøringen, og så opdager man, at der ikke er meget tilbage af de rengøringsmidler, man skulle bruge.

Det kan sætte en stopper for den smule motivation, som man ellers lige havde fundet for at gøre rent denne dag – og hvem ved, hvornår den lyst lige kommer igen?

Så kan man bruge resten af tiden på at bestille rengøringsmidler på nettet og så lige bestille lidt ekstra, så du har nok til næste gang.

Men måske lægger du den ekstra flaske med noget bestemt rengøringsmiddel væk, eller du glemmer, du havde den, eller den bliver for gammel.

Derfor er der er godt, gammeldags trick, som man kan benytte sig af, så man kan være sikker på, at vide, hvor meget af et givent rengøringsmiddel, man har at gøre godt med, når man er færdig med rengøringen og/eller skal begynde på den næste.

image

Vis på rengøringsmidlet, hvor meget der er tilbage

Tricket går i sin enkelthed ud på, at når man er færdig med at benytte sig af et rengøringsmiddel, så kigger man på flasken, hvor man kan se, at væsken går til, og så sætter man et mærke med en tusch eller tilsvarende, hvor hvor meget der er tilbage.

Man skal selvfølgelig have væsken til at være i ro, før man kan markere præcist, hvor meget væske der er at gøre godt med.

Nogle gange må man lige holde flasken op mod noget lys, så man kan se, hvor meget der egentlig er at gøre godt med.

For vægten på flasken i sig selv kan snyde en til at tro, at der er mere tilbage, end der egentlig er, hvis man ikke har sat et mærke på.

Og så sætter man et nyt, når man har brugt den på ny – indtil den er tom.

Flere Nyheder