Parkér din Opel indenfor, når det er muligt

By:

Der er to hovedgrunde til, at det virkelig godt kan svare sig at parkere ens Opel indenfor, men hvis du ikke ejer eller låner en Opel, kan du stadig få værdi ud af den her artikel, fordi den kan gælde for mange andre biltyper også.

De to hovedgrunde er:

1) Vejret

2) Tyveri/hærværk

Vi starter kronologisk med vejret, som nok også er ret så åbenlyst, for der er jo sjældent godt vejr i Danmark det meste af året, og en bil skal kunne håndtere blæst, nedfaldne grene, salt om vinteren, der ruster bilen og meget mere.

Desto oftere man kan afskærme bilen for dette ved at parkere indenfor, desto højere chance er der for, at bilen kan holde i længere tid.

Og det behøver ikke altid være en opvarmet garage eller lignende, selv hvis man har en gammel lade uden opvarmning, så gør det en forskel at parkere inde i den, for bare den afskærmning og aflukning gør, at der ikke kommer is på bilen om vinteren.

Angående det andet punkt med tyveri og hærværk, så er det jo selvsagt åbenlyst, at det lokker mere for mennesker, hvor samvittigheden er lav, og fingerene sidder lidt løse, at man går efter de ting, man kan få øje på.

Ved at parkere din Opel eller en anden af din bil indenfor, så skal tyvene gå direkte efter din bil og måske bryde ind i en garage eller lignende udover at bryde bilens lås op, og det vil afskrække mange tyve fra at gøre det i første omgang.

Men står den til frit skue et sted, der ligger lidt afsides og måske ikke er så lyst op, så er det næsten en åben invitation for tyve eller hærværksfolk at gå efter din bil om natten, hvor der nok ikke er så meget aktivitet.

Så gør dig selv den tjeneste at parkere indenfor, når du kan.

Posted in: opel