Professionel autohjælp på Sjælland

31 oktober 2020 Astrid Pedersen

Er din virksomhed afhængig af, at din vognpark er intakt og velfungerende? Så bruger du sikkert mange ressourcer på vedligeholdelse og service, mens køretøjerne er i garage. Men du bør også overveje at sikre dine køretøjer, mens de befinder sig på vejene – for eksempel med hjælp fra et professionelt autohjælpfirma.

Hvor kan jeg få tungvogn autohjælp i Ringsted?

Hvis du leder efter en samarbejdspartner som kan hjælpe dig med professionel assistance i forbindelse med havari af tungt materiel – for eksempel større køretøjer eller landbrugs maskiner – på de sjællandske veje, kan du trygt kontakte Redning Danmark A/S. Redning Danmark A/S har nemlig en afdeling i Ringsted, nemlig Redning Danmark Ringsted ApS.

Redning Danmark Ringsted ApS har til huse centralt i forhold til de større hoved trafik årer nær Ringsted, og kan således være hurtigt på pletten skulle et af dine tunge og eventuelt gods bærende køretøjer komme galt af sted på de kanter. Redning Danmark Ringsted ApS ejes og drives af Thomas Jensen, som er auto redder med speciale inden for sværvogns opgaver, og Benny Jensen. Benny Jensen ejer og driver desuden et autoværksted i Ringsted. Du er således garanteret den helt rette behandling af dit køretøj, skulle dette forulykke på de danske veje i nærheden af Ringsted.

Redning Danmark Ringsted ApS er til daglig beskæftiget med en bred vifte af opgaver, lige fra bjærgning, fritrækning og bugsering af større køretøjer og tungt maskinel på vejen i skove og på marker og til standard vej service og autohjælp til mindre køretøjer – for eksempel personbiler eller lettere varevogne.

Redning Danmark Ringsted ApS kører over hele Sjælland, dog fortrinsvis i det midtsjællandske. Hvis du ønsker at vide mere om Redning Danmark A/S’ tjenester og ydelser i Ringsted og på det øvrige Sjælland kan du altid kontakte virksomheden direkte via hjemmesiden redningdanmark.dk

Flere Nyheder