Sådan skal håret se ud i 2018

By:

Et nyt år er lig med nyt hår. Tendenserne skifter ikke bare i modebranchen, men også i frisurernes verden, og i 2018 kommer der nye boller på suppen. Om end det er en suppe, der er kogt på tendenserne fra 2017.

Vi har talt med Frisør Pii (frisorpii.dk/ballerup), der har givet os et indblik i sæsonens hårmode. Og den spænder lige fra voluminøse og lange lokker til den helt korte page.

En skødesløs page

Der er selvfølgelig aldrig noget, der er skødesløst af sig selv. Men en rodet page med et lidt tilfældigt pandehår vinder frem i 2018. Pandehåret skal tyndes lidt ud, deles tilfældigt omkring midten og så skal det passe sig selv. Det skal ikke klippes lige og heller ikke holdes hver 3. uge for at være skarpt, men blot hænge… ja, skødesløst.

Stort hår som i 90’erne

Hvis du vil med på moden, når det kommer til håret, så må du gerne puffe lidt op i det. Det bliver nemlig moderne med et lidt stort hår. Dog ikke på den der bobbede måde, hvor det ligner en rumhjelm. Mere på den naturlige måde, hvor man for eksempel flipper håret til den modsatte side af, hvor skilningen plejer at være – det giver nemlig ekstra volumen.

Accessories, ja tak!

I 2017 begyndte accessories til håret så småt at tage fart, og det fortsætter ind i 2018. Pynt dit hår med perlespænder, hårbånd, tørklæder og andre lækkerier, og vælg selv, om frisuren skal være løs eller opsat. Begge dele hitter i året der kommer, om end vi ser flest med løst hår.

Afslappede opsætninger

Er du ikke til det løse hår, der hele tiden flagrer ind i hovedet, så er der masser af plads til opsat hår i 2018. Du skal bare gå efter et lidt rodet og skødesløst look, hvor opsætningen passer sig selv og dele af håret falder naturligt ned. 

Den helt enkle hestehale vender tilbage som et sikkert hit, og det er til stor taknemmelighed for dem, der ikke har oceaner af tid om morgenen til at eksperimentere med fletninger og andre håropsætninger, der tager tid at lave – uanset hvor enkelt og nemt guiden siger, det er.

Vær dig selv

En af de vigtigste tendenser i året, der kommer, er at du først og fremmest skal være tro mod dig selv. Er du til opsat hår, fletninger og krøller, så er det den vej du skal gå. Er du mere til en hestehale og et enkelt elastik, så er det dét, du skal gøre.