Skønne vibrationer til numsen

By:

Flirter du med anal stimulation, så er du bestemt ikke den eneste. Vibrationer og penetrering i anus kan føre til nogle intense orgasmer, og lige præcis derfor er anal vibratorer også blandt de mest populære produkter til kvinder, der ønsker pirrende legetøj i sengen.

Ligesom en butt plug har en anal dildo også en fod i enden, så du ikke risikerer, at dit legetøj forsvinder op i dig. Du kan altså være helt rolig, når du eksperimenter med anal stimulation – hvad enten det er alene eller sammen med din partner.

For de lettere øvede

En anal vibrator er som regel lidt større end en butt plug, og derfor egner de sig også bedst til de lidt øvede kvinder. Du kan dog sagtens købe en vibrator, selvom du er nybegynder – du skal bare starte stille og roligt.

Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, ligesom analvibratorerne kommer i alskens farver, former og størrelser. Vil du kigge dig lidt omkring på markedet, så kan du med fordel slå et smut forbi Nordens største sexshop på nettet: Belugi. Her får du både prisgaranti og en diskret levering, og hvis du har spørgsmål til produkterne, får du desuden en venlig og serviceminded kundeservice.

Posted in: sexlegetøj