Som elektriker gør man klogt i at overveje strategien med firmabilen

By:

Nu er man så blevet kaldt ud som elektriker i Risskov ved Aarhus for at udføre en given opgave, der kan tage en del tid og måske ikke bare er noget, man lige kan fikse på en time.

Dog er det jo aldrig til at være sikker, da man ofte skal se og føle opgaven med egne hænder og se den med ens øjne for at vide, hvad den vil kræve, selvom man har fået den beskrevet udførligt af både kunden og chefen.

Selv hvis det bare er en lille opgave, så kan det godt kræve noget udstyr, man skal have med sig, som er omfangsrigt.

Derfor ser man sjældent en elektriker tage det offentlige eller cyklen ud til en opgave, for selv man så kunne tage turen direkte ud til kunden, end at man skal møde ind på arbejdspladsen for at skifte til firmabilen, da man kun må bruge den i arbejdssammenhæng, så vil det ofte stadig gå hurtigere i en vogn.

Som det første planlægning bør man indstille GPS’en og sikre sig alternative muligheder, så man altid kan komme omkring eventuelle færdselsuheld eller myldretrafik. 
Indtil i samme åndedrag radioen på trafikradio.

De fleste elektrikere og andre fagfolk i lignende fag foretrækker at køre i varevogn, da det er den perfekte mellemting mellem en personbil og en lastbil. Med en varevogn kan man have de mest nødvendige ting med, og man kan komme godt omkring og have er godt manøvredygtigt køretøj.

Tag det mest almindelige værktøj med, som du er ret sikker på at få brug for og tage det udstyr med, som opgaven påkræver.

Lad være med at fylde den unødvendigt op, men det er godt at have reservedele med, så du ikke skal afbryde arbejdet for at tage ud at handle dem ind undervejs i arbejdet.

Således bliver det nemmere at arbejde for dig som elektriker i Risskov.

 

Posted in: elektriker