Spil blog om en Keno strategi

By:

Selvom nogle mennesker måske forbinder spillet Keno med noget morfar-agtig noget, man så på formiddags-TV, hvor det netop kun var de ældre mennesker, der var hjemme til at se på det i hverdagene, så har spillet faktisk udbredt sig så meget, at denne semi-afart af Bingo-spillet har fundet vej til nettet og online-casinoerne.

Derfor er der mange yngre spillere og for den sags skyld ældre generationer, der har fundet fornyet interesse og fornøjelse i at spille spillet, da spillet kan foregå i et lidt raskere tempo, end man ser det i det virkelige liv, og der eventuelt kan være mulighed for at spille Keno, når der passer en selv.

Men hvis du netop tror, at den ældre generation lever et langsommere liv, så vil du opleve dem sprudle op og have et forkromet overblik, når de skal spille Bingo og Keno. Det hænger sammen med, at de har haft god tid til at lære spillet så godt at kende, at de kender proceduren til det yderste af fingerspidserne og ved, hvordan man spiller det bedst.

Er det så ensbetydende med, at man kan lægge en strategi i spillet Keno, spørger du måske?

Keno er jo et tilfældighedsspil, hvor det handler om at få udtrukket de tal, man har valgt at spille på og så vinde en præmie. Man er ikke ude i, som man ser det ved for eksempel poker, at skulle aflure nogle pejlemærker fra andre spillere til at øge ens vinderchancer, eller i andre kortspil lægge en stor omgang sandsynlighedsregning for, hvad oddsene er for, at man kan vinde.

Dog er der nogle fifs, du kan gå efter: Som det første skal du afsætte et budget til at spille for, så du ikke ender i unødig gæld.

Angående en decideret talstrategi, så handler det om at spille på de tal, du finder lystigt, hvilket kunne være de tal, der bliver trukket tit, dem der ikke bliver trukket ofte eller simpelthen dine lykketal. Det øger formentlig ikke dine vinderchancer, men det kan styrke lysten til at spille – og det kan jo være mindst lige så vigtigt.

 

Posted in: spil blog