Tips til at holde en Tshirt brugbar længe

By:

Heri skal vi ikke tale så meget om det, når man trykker ens egne tshirt, eller man vælger at købe nogle som et slags kanvas, hvor man så påfører et tryk på dem.

Der er mere tale om den slags, som langt de fleste af os køber med tryk eller ej, da det er en nem beklædningsgenstand at tage på, den koster sjældent så meget, og både mænd og kvinder kan bruge dem.

Et eksempel er her: https://www.love-lingeri.dk/maend/t-shirt 

At holde sådan en lækker, ny tshirt er i hænderne, og når man får den på første gang, er man ellevild med at se, hvordan den sidder på en og tager sig ud.

Har man forstand på, hvordan man skal vælge tshirt efter størrelse og eventuelt tryk på dem, så bliver man ofte gladeligt overrasket – eller må man få nogen til at hjælpe en.

Heller ikke en tshirt holder evigt

Men med tiden vil sådan en tshirt jo blive gammel og slidt. Det kan ikke undgås. Man ser det som patina, eller man lader den gå lidt i arv, indtil den er så itureven, at man stort set kun kan bruge den som pudseklud.

Dog er der nogle ting, du kan gøre, for at du undgår, at din tshirt “dør” alt for tidligt.

Følg for eksempel altid vaskevejledningen, så den ikke krymper i vask eller bliver misfarvet.

Fold den altid pænt sammen, også selvom du har travlt; og brug den ikke for længe ad gangen, da den også skal renses igennem i en god vask, når du sveder i den i løbet af en dag eller mange.

Er den godt krøllet, så kan det godt betale sig at stryge den, så den tager sig flot ud igen.

Hvis du følger disse råd, er der en god chance for, at din tshirt vil kunne holde sig længe.

Posted in: tshirt